Toppik

toppik

TOPPIK hårfibre er en smart kosmetisk løsning, som hurtigt kan benyttes til at give dig et udseende med tykkere, tættere hår ved at skjule dine tegn på udtynding. Midlet er tilgængelig for både mænd og kvinder. Det er en virkelig smart løsning, hvis du har et område med tyndt hår eller skaldede pletter.

Hårfibrene er produceret af naturligt farvet keratinprotein, som har en stærk statisk ladning. Denne ladning medfører at proteinen binder sig til dit eksisterende hår. Dette giver et mere voluminøst udseende. Keratinen kommer fra naturlige kilder og er næsten identisk med det som man finder i menneskehår.

Der findes også andre mærker der benytter sig af samme teknik, men kvaliteten varierer meget. Nogle er lige så gode som Toppik, mens andre har tendens til at klumpe, flytte sig og falde af.

Her er en video der viser hvordan man benytter sig af hårfibrene og hvor stor effekten faktisk kan være:

Er hårfibrene vandfaste?

Toppik hårfibre kan vaskes ud med shampoo, men er modstandsdygtige overfor vind, regn og sved.

Kan det benyttes sammen med Regaine?

Ja, du skal blot påføre Regaine, før du benytter dig af hårfibrene.

Kan man se at jeg benytter Toppik?

Nej, Toppik er ikke synligt. Det er lavet af keratin som allerede findes i dit hår naturligt.

Er der nogen helbredsfordele ved hårfibrene?

Nej – Hårfibrene i sig selv hverken forhindrer eller forbedrer hårvækst. Det er et kosmetisk produkt, som virker ved at ændre udseendet på dit hår. Lider du af arveligt hårtab, vil hårtabet fortsætte selvom du bruger Toppik, men det kan være et smart værktøj til at skjule hårtabet, indtil at en eventuel medicinsk behandling som eksempelvis Propecia viser sin effekt.

Hvor længe bliver Toppik hårfibre i mit hår?

Hårfibrene bliver på deres plads indtil du vasker dit hår med shampoo. Man kan benytte Toppik Fiberhold spray, en spray designet til at styrke båndet mellem Toppik hårfibrene og dit eksisterende hår, til at give ekstra sikkert hold i løbet af dagen. Den benyttes efter at du har påsat fibrene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *